Proti Nemcom bude chytať Konrád, o Daňovi sa rozhodne v utorok

09.05.2016 Celý región

Petrohrad 9. mája (TASR) - Slovenskí hokejisti nastúpia na svoj tretí zápas na MS proti Nemecku v bránke s Branislavom Konrádom. Tréneri sa rozhodli, že budú zatiaľ brankárov na šampionáte striedať.

"V utorok ide do bránky Braňo. Rozhodli sme sa po dohode s trénermi aj chalanmi. Kto bude chytať v ďalších zápasoch, ešte uvidíme," uviedol po pondelkovom tréningu kouč brankárov Peter Kosa. Konrád chytal v úvodnom víťaznom dueli v B-skupine s Maďarskom (4:1), v druhom meraní síl s Francúzskom (5:1) podržal mužstvo zasa Július Hudáček.

Slováci sa stretnú s Nemcami v petrohradskom Športovom paláci Jubilejnyj v utorok o 15.15 SELČ. Otázny je štart útočníka Marka Daňa, ktorý pre zranenie nedohral súboj s Francúzmi. V pondelok netrénoval, o jeho účasti v utorkovom zápase sa rozhodne na rannom rozkorčuľovaní. "Marko má natiahnutý sval v oblasti dolnej končatiny. Dnes mal preto suchú prípravu, absolvoval fyzioprocedúry a liečbu, následne mal tréning na stacionárnom bicykli a strečing. V utorok ráno sa uvidí, či bude môcť pokračovať v ďalších zápasoch," povedal reprezentačný lekár Ján Grauzel.
 

Vyberte región